Jakuzi Atlas ve Koçtaş Fiyat Kıyaslaması - Atlasjakuzi.com

Jakuzi, Günlük yaşamın önemli gereksinimlerinden biri olan küvet ve jakuziler hem hijyen hem de konfor açısından uzun yıllardır takdirle kullanılmaktadır. Eskiden beri yıkama teknesi olarak yaşamda olan küvetler daha önce saraylarda ve üst tabaka halk evlerinde yer alıyordu; günümüzde dileyen herkesin banyosunda karşımıza çıkıyor. Pratik ve fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra banyolara dekoratif açıdan şıklık katan küvet ve jakuziler de sağlıklı bir yaşamın kapısını aralıyor. Kullanılacak yerin yanı sıra ihtiyaca göre farklı model ve ebat seçenekleri ile küvet ve jakuziler tercih edilmektedir. Her Banyoya uyum sağlayan, banyonuzun boyutuna ve dekorasyonuna uygun estetik Küvet Modelleri, birbirinden şık küvet çeşitleri evinize değer katıyor.

Atlas Jakuzi

Jakuzi Modelleri yuvarlak, üçgen, oval, eliptik, kare veya dikdörtgen şeklindedir ve ayrıca koltuklu ve koltuksuz olarak iki gruba ayrılır. Tercihe göre, sırtlıklı özel küvet modelleri de üretilmektedir. Bu modellere ek olarak, ayaklı ve ayaksız olarak sunulan küvet türleri de vardır. Ayaklı modeller de estetik açıdan şık bir görünüm sunuyor. Çoğunlukla, kireç ve pas oluşumunu önleyen akrilik malzemeden yapılmış küvet modelleri, kolayca temizlendikleri için hijyen sağlar. Banyo yapmayı sevmeyen çocuklar da küvetli teknelerde yıkanmayı daha eğlenceli bulabilirler. Spa küvetleri ve Jakuziler banyo konforunuzu artıran en önemli seçeneklerdir. Jakuzi modelleri ev ve ticari kullanıma göre üretilse de suyu en rahat şekilde kullanmanıza olanak sağlar. Otellerde, kaplıcalarda ve spor merkezlerinde, evlerde ve hatta yatak odalarının içinde bulunabilir. Jakuzi modelleri farklı ihtiyaçlara göre değişiklik göstermektedir.

Koçtaş Jakuzi

Oval Jakuzi modelleri sadece şekilleri ile birbirinden ayrılır. Bu ürünler banyo şekline göre tercih edilebilir. Jakuzi modelleri ayrıca genişlik ve boyut bakımından da farklılık gösterir. Çift jakuziler daha geniş bir kullanım yelpazesi sunar. SPA kültürünün vazgeçilmez bir unsuru olan suyu en rahat şekilde kullanmanızı sağlayan jakuziler, günlük stresten kurtulmanızı ve rahatlamanızı sağlıyor. Farklı ve gelişmiş jakuzi modelleri ile banyo esnasında terapi yapılabilmektedir. Kullanılacak alanın genişliğine bağlı olarak farklı model ve ebat seçenekleri ile küvet ve jakuziler tercih edilebilir. Jakuzi seçeneklerine göre küvet fiyatları daha makul olsa da; Koçtaş'ta her zevke ve bütçeye uygun jakuzi ve küvet seçeneklerini bulabilirsiniz. Tüketicilerin ev ihtiyaçları ile ilgili tüm beklentilerini karşılayan Koçtaş, banyo ürünleri kategorisinde yer alan farklı küvet ve jakuzi modelleri ile konforunuzu arttırmaya hazır. Peki ya siz, cazip ödeme seçenekleri ile banyo keyfinizi ikiye katlamaya hazır mısınız? Jakuziler, kullanıcı gereksinimlerini karşılama açısından en iyi banyo ürünleridir.

Hepsiburada.com Jakuzi Fiyatları

Jakuzi Fiyatları, İlk ve kasım aylarında gerilen kasları gevşetmenin ve günün yorgunluğunu bire bir atmanın gerekli olduğu söylenebilir. Bu rahatlamayı en iyi spa deneyimi ile de yaşayabilirsiniz. Su fışkırtma sistemi sayesinde vücudunuza hafif bir masaj yaptırabilirsiniz. Bir yandan kaslarınızı sıcak suda açarken, hoşunuza gidecek müzikleri dinleme ve Kasım banyosunda sizi rahatlatma şansına sahip olabilirsiniz. Jakuzilerde bulunan baş yastığı gibi detaylarla bu süreç daha da kaliteli hale geliyor. Işık ve müzik gibi sistemlerin de bulunduğu daha donanımlı jakuzilerde alınan hazzın boyutları da daha yüksek olacaktır. Havuz keyfinin daha özel bir şekilde yaşandığı jakuziler, çocukların kullanımı için de ideal ürünlerdir. Yaşam kalitelerini yükseltmek isteyen ve geceleri rahat uyumak isteyen kullanıcılar için dikkat edilmesi gereken ürünlerden biridir.

Trendyol - Jakuzi

Jakuzi Ürünlerimiz siparişinizle üretime alınır, kalite kontrol testinden sonra tüm sisteme monte edilir ve kuruluma hazır olarak teslim edilir. Seçtiğiniz jakuzi belirtilen ölçülerde bir bütün olarak gelir ve demonte edilmez, bu nedenle taşıma işlemi sırasında kapılarınızın dönüş yerleri bu ölçülere uygun olmalıdır. Seçtiğiniz jakuzinin boyutlarının konumlandıracağınız yere uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Jakuzinin belirtilen ölçülerine uygun olarak Q50 kanalizasyon deşarjı, 3 x 2.5 TTR elektrik kablosu ve sıcak ve soğuk akü çıkışları gibi altyapı tesisatı tamamlanmalı, zemin ve duvar seramikleriniz yapılmalıdır. Ürünlerimizin yüzeyi akrilik yapıya sahiptir, her kullanımdan sonra su ile durulayın, temizlik için sıvı deterjan ve yumuşak bir bez kullanın. Tuz ruhu, cıf, toz deterjan ve kimyasal içerikli ağartıcı vb.b. yüzeye zarar vereceği için kesinlikle kullanılmamalıdır.

Kaynak: https://www.koctas.com.tr/dusakabinler/kuvetler-ve-jakuziler/c/103007004

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Çok Tercih Edilen Jakuzi Modelleri

Türkiye'nin En İyi Jakuzi Firmaları ve Şirketleri

Jakuzi Modelleri ve Fiyatları - Atlas'da!